Kosmetologipalvelut Hinnasto

58 8-

 Kasvohoidot

Kuvaus Kesto Hinta
Denova Pro on farmaseuttien kehittelemä Puolalainen ammattikosmetiikkasarja, joka perustuu luonnollisiin ainesosiin ja se sopii hyvin myös herkkäihoisille.
Ihonpuhdistus (manuaalinen- ja/tai ultraäänipuhdistus)
sis. alkupuhdistus, kuorinta, syväpuhdistus, seerumi, naamio ja loppuvoide
60 min 70-75€
Nuoriso kasvohoito (10-20-vuotiaille)
sis. alkupuhdistus, kuorinta, syväpuhdistus, naamio ja loppuvoide
60 min 58 €
Ihonpuhdistus kasvo-decolté hieronnalla
sis. alkupuhdistus, kuorinta, manuaalinen- ja/tai ultraäänipuhdistus, seerumin imeytys, kasvo-decolté hieronta, naamio ja loppuvoide.
75-90 min 85-90 €
Denova Pro hemmotteluhoito
sis. alkupuhdistus, kuorinta, kasvo-decolté hieronta, seerumin imeytys, naamio ja loppuvoide. Tuotteet valitaan ihon tarpeiden mukaan.
60 min 75 €
Bruno Vassari on espanjalainen ammattikosmetiikkasarja, joka tarjoaa tehokkaita ja hemmottelevia kasvohoitoja
Lab Booster – kasvohoito
Rauhoittava/ kosteuttava/ ravitseva/ kiinteyttävä/ puhdistava. Sovelletaan ihon tarpeiden mukaan. Sopii kaikille. sis. alkupuhdistuksen, entsyymaattisen kuorinnan, kasvo-decolté hieronnan, sinulle sopivan tehotiivistecoctailin imeytyksen, kuitunaamion ja loppuseerumit ja voiteet.
75 min 85 €
Bielenda Professional on puolalainen ammattikosmetiikkasarja joka on saanut inspiraationsa luonnon ainesosista ja tehokkaista hoitomenetelmistä.
Bielenda SOS-couperosaihonhoito – herkälle, punoittavalle iholle, jossa laajentuneita pintaverisuonia.
Vahvistava ja rauhoittava kasvohoito couperosaiholle. Sis. alkupuhdistuksen, entsyymikuorinnan, kasvo hieronnan vahvistavalla voide naamiolla, seerumin imeytyksen, viilentävän merilevänaamion ja loppuvoiteen.
75 min 85 €
Bielenda Power of Nature kasvohoito – elottomalle, epätasaiselle ja epäpuhtaalle aikuiselle iholle (25+), kirkastamaan, puhdistamaan ja tasoittamaan ihoa.
Koe iholla luonnon parantava voima, Etanauutteen uudistava vaikutus, sekä aktiivihiilen ja magneettirakeiden puhdistava ja kirkastava teho. Sis. alkupuhdistuksen, kolmitehoisen magneettikuorinnan,  etanaseerumin imeytyksen, aktiivihiili-merilevänaamion, kasvo-decolté hieronnan uudistavalla ja ravitsevalla voidenaamiolla ja loppuvoiteet.
+ ihonpuhistus 5 – 10 €
90 min 92 €
Bielenda Total Lifting PPV+  – ikääntyvälle ja kuivalle iholle, sopii myös herkälle iholle.
Kokonaisvaltainen kasvojen kohotus jossa peptidit aktivoi, ravitsee, silottaa ja napakoittaa ihoa.  Sis.  alkupuhdistuksen, vaahtoavan entsyymikuorinnan, kasvo decolté´hieronnan, seerumin imeyttämisen, kaksi vaiheisen naamion ja loppuvoiteen.
75-90 min 89 €
Bielenda Diamond Lifting
Timanttikasvohoito aikuiselle 40+ iholle. Kiinteyttää, siloittaa, kirkastaa ja kosteuttaa. Tuotteet sisältävät luonnosta saatavaa jalokivimineraalia, timanttia. Sopii myös tuhkimohoidoksi ennen juhlia. Sis. alkupuhdistuksen, kuorinnan, seerumin imeytyksen, kasvo-decolté hieronnan, merilevä-timanttinaamion, kohottavan iholle jätettävän timanttivoidenaamion ja loppuvoiteet.
75-90 min 89 €
Bielenda Aikuisen ihon happohoito
Kehitetty iholle jossa esiintyy juonteita, pigmenttimuutoksia sekä ihon pinnan epätasaisuutta. Parantaa ihon elastisuutta, kirkastaa ja silottaa. Kuorinta myös puhdistaa ja vähentää rasvoittumista. Voidaan tehdä sarjahoitona, mutta myös kirkastavana kertahoitona esim. ennen juhlia. Sis. alkupuhdistuksen, esikuorinnan, happokuorinnan, rauhoittavan naamion, decolté hieronnan ja loppuvoiteen.  Sarjahoito 6 krt/7 pvä välein 380 €
45 min 75 €
Bielenda Derma Stamp Pen – mikroneulaus
(Sis. alkupuhdistus, kuorinta, mikroneulaus laitteella+seerumi, naamio ja voide. Hoidossa käsitellään kasvot ja kaula. Hoito kiinteyttää, korjaa ja aktivoi ihon kollageenisynteesiä. Uudistaa ja vahvistaa ihoa, vaalentaa pigmenttimuutoksia ihossa sekä tasoittaa juonteita ja arpia.)
60 min 130 €
Ihoa voi kiinteyttää ja kirkastaa valoimpulssilla.
Anti-age kasvohoito valoimpulssilla
Viiden kerran sarjahoidossa 5.kerta ilmainen
60 min 122 €
Näkyviä tuloksia saadaan jo ensimmäisellä hoitokerralla. Valoimpulssilaitteella tehtävä kasvohoito vaikuttaa ihon koostumukseen ja ryppyihin aktivoimalla fibroblasteja, jotka saavat aikaan korjaavan, nostavan ja kiinteyttävän vaikutuksen. 2-3 viikon välein annettuna 5 hoitokertaa tasoittaa ihon väriä (vaalentaa pigmenttiläiskiä ja rauhoittaa couperoosaa), supistaa huokosia ja siloittaa ihoa. Sis. kuorinnan, naamion ja loppuvoiteet.

Vartalohoidot

Kuvaus Hinta
Selän ihonpuhdistus 45min 50 €

Ripset ja kulmat

Kuvaus Hinta
Ripsien ja kulmien kestovärjäys (sis. muotoilun pinsetillä tai vahalla)
Huom! Tehdään vain kasvohoidon yhteydessä
K-16
22 €
Ripset tai kulmat (sis. muotoilun)
Huom! Tehdään vain kasvohoidon yhteydessä
K-16
15 €
Kulmien muotoilu vahalla
Huom! Tehdään vain kasvohoidon yhteydessä
10 €
Ripsipermanentti tai ripsien kestotaivutus (sis värjäyksen)
+ kulmien muotoilu ja värjäys: 10 €
K-16
79 €

EFB beauté- valoimpulssihoidot

Kuvaus Hinta
Valoimpulssilla pystymme häivyttämään auringosta ja ikääntymisestä johtuvia pigmenttihäiriöitä ja maksaläiskiä, jo yhdellä hoitokerralla. Hoitokertoja tarvitaan maksimissaan 2-3, riippuen hoidettavan alueen koosta. Valoimpulssi on myös tehokas ja hellävarainen tapa tasoittaa punaisuutta ja pintaverisuonia/couperoosa. (näiden hoitamiseen voidaan tarvita useampi kerta kun 2-3).
Pigmenttiläiskät tai pintaverisuonet/couperoosa 50-150 €
Valoimpulssia voidaan myös käyttää tummien ja vaaleiden(ei haituvat) ihokarvojen pysyvään poistoon. Valon tuottama lämpöenergia tuhoaa karvatupen ihokarvan aktiivisessa kasvuvaiheessa. Kun ihokarvatuppi on tuhottu, ihokarva ei kasva enää takaisin.
Kasvot-pieni alue 49 €
5 kerran sarja 196 €
Kasvot-iso alue 69 €
5 kerran sarja 276 €
Kainalot/bikinilinjat/päänahka 99 €
5 kerran sarja 396 €
Käsivarret.   Kainalot ja bikinilinjat. 165 €
5 kerran sarja 660 €
Sääret tai reidet 179 €
5 kerran sarja 716 €
Rintakehä tai selkä 179 €
5 kerran sarja 716 €

Kestopigmentointi

Kestopigmentointi on tatuoinnin kaltainen tekniikka, mutta tulos ei ole ikuinen, vaan väri hiipuu pois vähitellen 2-6 vuodessa. Pigmentoitavat alueet ovat kulmakarvat, silmien rajaukset ja huulten rajat.

Haluttu alue pigmentoidaan yleensa 2 kertaa 1-2 kk sisällä, jolla varmistetaan kestävä ja tasainen tulos. Hoidon jälkeen iho voi hilseillä ja punoittaa. Turvotusta ja lievää rupeentumista voi esiintyä muutaman päivän ajan. Pigmentoitua aluetta hoidetaan kotona annetuilla aineilla ja ohjeilla 5 vuorokauden ajan, jolloin on myös vältettävä saunaa, uimista, aurinkoa, hikoilua ja meikkaamista.

Kestopigmentointimallit ja -sävyt suunnitellaan jokaiselle yksilöllisesti. Käsittely on lähes kivutonta, sillä pigmentoitavalle alueelle levitetään puudutusainetta käsittelyn ajan.

Kulmakarvojen kestopigmentointi:

1. pigmentointikerta: 300€
2. pigmentointikerta: 100€
( mahdolliset lisäkerrat á 50€ )

Silmänrajausten kestopigmentointi:

1. pigmentointikerta: 280€
2. pigmentointikerta: 100€
( mahdolliset lisäkerrat á 50€ )

Sekä kulmakarvojen, että silmänrajausten kestopigmentointi samalla käynnillä: 680€

Vanhojen pigmentointien vahvistus/korjaus: alk. 150€