Kosmetologipalvelut Hinnasto

58 8-

 Kasvohoidot

Kuvaus Hinta
Ihonpuhdistus (manuaalinen- ja/tai ultraäänipuhdistus)
sis. alkupuhdistus, kuorinta, syväpuhdistus, seerumi, naamio ja loppuvoide
+ Kasvo-decollete`hieronta 20 €
+ Osamikroneulaus esim. pigmenttimuutoksen/ arpien häivyttäminen 39 €
+ Kiinteyttävä, silottava silmänympäryshoito mikroneulauksella sis. silmänympäryshieronnan 49 €
70-75€
Nuoriso kasvohoito (10-20-vuotiaille)
sis. alkupuhdistus, kuorinta, syväpuhdistus, naamio ja loppuvoide
+ kasvo-decolleté hieronta 20 €
60 €
Peruskasvohoito
sis. alkupuhdistus, kuorinta, kasvo-decolté hieronta, seerumin imeytys, naamio ja loppuvoide. Tuotteet valitaan ihon tarpeiden mukaan.
+ Osamikroneulaus esim. pigmenttimuutoksen/ arpien häivyttäminen 39 €
+ Kiinteyttävä, silottava silmänympäryshoito mikroneulauksella sis. silmänympäryshieronnan 49 €
75 €
Bielenda X-FOLIATE erikoishappohoito- tehokas hoito jossa pystytään huomioimaan ihon eri
ongelmat ja tarpeet. Voidaan hoitaa pigmenttimuutoksia, aknea, couperoosaa ja/tai ikääntynyttä ihoa.
Sis. alkupuhdistuksen,kasvo-decolté hieronnan, esikuorinnan, hapotuksen, neutraloinnin ja rauhoittavan naamion sekä loppuvoiteen.
Suositellaan 5 kerran sarjana jolloin lopullisesta hinnasta saa -20%, eli viimeinen kerta on ilmainen.
92 €
Bielenda PIKA X-FOLIATE erikoishappohoito-tehokas hoito jossa pystytään huomioimaan ihon eri
ongelmat ja tarpeet. Voidaan hoitaa pigmenttimuutoksia, aknea, couperoosaa ja/tai ikääntynyttä ihoa. Sis. alkupuhdistus, esikuorinta, hapotus, neutralointi ja loppuvoide. Suositellaan 5 kerran sarjana jolloin lopullisesta hinnasta saa -20%, eli viimeinen kerta on ilmainen.
55 €
Bielenda S.O.S. – couperosaihon hoito
Rauhoittaa punoittavaa ihoa sekä ehkäisee couperosaa vahvistamalla pintaverisuonia. Sis. alkupuhdistuksen, entsyymikuorinnan, kasvo-decolte´hieronnan, seerumin imeyttämisen ultraäänellä, rauhoittavan merilvänaamion tai vahvistavan voidenaamion ja loppuvoiteen.
+ ihonpuhdistus 5-10 €
89 €
Bielenda Total Lifting PPV+  – ikääntyvälle ja kuivalle iholle, sopii myös herkälle iholle.
Kokonaisvaltainen kasvojen kohotus jossa peptidit aktivoi, ravitsee, silottaa ja napakoittaa ihoa.  Sis.  alkupuhdistuksen, vaahtoavan entsyymikuorinnan, kasvo decolté´hieronnan, seerumin imeyttämisen, kaksi vaiheisen naamion ja loppuvoiteen.
89 €
Bielenda Diamond Lifting – timanttikasvohoito aikuiselle 40+ iholle.
Kiinteyttää, siloittaa, kirkastaa ja kosteuttaa. Tuotteet sisältävät luonnosta saatavaa jalokivimineraalia, timanttia. Sopii myös tuhkimohoidoksi ennen juhlia. Sis. alkupuhdistuksen, kuorinnan, seerumin imeytyksen, kasvo-decolté hieronnan, merilevä-timanttinaamion, kohottavan iholle jätettävän timanttivoidenaamion ja loppuvoiteet.
+ ihonpuhdistus 5-10 €
89 €
Bielenda Microbiome Pro Care – kuivalle ja herkästi reagoivalle iholle/ongelmaiholle.
Tasapainottava ja suojaava kasvohoito joka vahvistaa ihon hyvää bakteeriflooraa pro- ja preebioottien avulla. Sis. alkupuhdistuksen, entsymaattisen vaahtokuorinnan, tehotiivisteen, hieronnan voidenaamiolla, merilevänaamion ja loppuvoiteet.
+ihonpuhdistus 5-10 €
89 €
Derma Stamp Pen – mikroneulaus
(Sis. alkupuhdistus, kuorinta, mikroneulaus laitteella+seerumi, naamio ja voide. Hoidossa käsitellään kasvot ja kaula. Hoito kiinteyttää, korjaa ja aktivoi ihon kollageenisynteesiä. Uudistaa ja vahvistaa ihoa, vaalentaa pigmenttimuutoksia ihossa sekä tasoittaa juonteita ja arpia.).
+ kasvo-decolleté hieronta 20 €
132 €
Ihoa voi kiinteyttää ja kirkastaa valoimpulssilla.
Anti-age kasvohoito valoimpulssilla 129 €
Näkyviä tuloksia saadaan jo ensimmäisellä hoitokerralla. Valoimpulssilaitteella tehtävä kasvohoito vaikuttaa ihon koostumukseen ja ryppyihin aktivoimalla fibroblasteja, jotka saavat aikaan korjaavan, nostavan ja kiinteyttävän vaikutuksen. Tehdään 2-3 viikon välein. Hoito tasoittaa ihon väriä (vaalentaa pigmenttiläiskiä ja rauhoittaa couperoosaa), supistaa huokosia ja siloittaa ihoa. Sis. myös kuorinnan, naamion ja loppuvoiteet. Ennen ensimmäistä hoitokertaa vaaditaan konsultaatiokäynti. Suositellaan 5 kerran sarjana jolloin lopullisesta hinnasta saa -20%, eli viimeinen kerta on ilmainen.
+ kasvo-decolleté hieronta 20 € 

Ripset ja kulmat

Kuvaus Hinta
Ripsien ja kulmien kestovärjäys (sis. muotoilun pinsetillä tai vahalla)
Huom! Tehdään vain muun hoidon yhteydessä
K-16
25 €
Ripset tai kulmat (sis. muotoilun)
Huom! Tehdään vain muun hoidon yhteydessä
K-16
17 €
Kulmien muotoilu vahalla
Huom! Tehdään vain muun hoidon yhteydessä
12 €
Ripsipermanentti tai ripsien kestotaivutus (sis värjäyksen)
K-16
79 €

EFB beauté- valoimpulssihoidot

Kuvaus Hinta
Valoimpulssilla pystymme häivyttämään auringosta ja ikääntymisestä johtuvia pigmenttihäiriöitä ja maksaläiskiä, jo yhdellä hoitokerralla. Hoitokertoja tarvitaan maksimissaan 2-3, riippuen hoidettavan alueen koosta. Valoimpulssi on myös tehokas ja hellävarainen tapa tasoittaa punaisuutta ja pintaverisuonia/couperoosa. (näiden hoitamiseen voidaan tarvita useampi kerta kun 2-3).  Voidaan hoitaa sekä kasvoja että vartaloa. Ennen ensimmäistä hoitokertaa vaaditaan konsultaatiokäynti.
Pigmenttiläiskät tai pintaverisuonet/couperoosa 50-150 €
Pysyvä karvanpoisto
Valoimpulssia voidaan myös käyttää tummien ja vaaleiden(ei haituvat) ihokarvojen pysyvään poistoon. Valon tuottama lämpöenergia tuhoaa karvatupen ihokarvan aktiivisessa kasvuvaiheessa. Kun ihokarvatuppi on tuhottu, ihokarva ei kasva enää takaisin. Valoimpulssihoidolla saadaan poistettua pysyvästi jopa 95% tummista ja 80% vaaleista, harmaista ja punapigmenttisistä karvoista. Jäljelle jäävä karva on hennompaa ja kasvaa harvaan. Yhdellä hoitokerralla saadaan poistettua noin 20% ihokarvoista. Hoitoja tarvitaan n. 5-10 kertaa, 6-10 viikon välein tehtynä, riippuen hoidettavasta alueesta. 5. kerta on aina ilmainen. Jos kärsit sisäänkasvavista karvoista, tämä hoito poistaa myös sen ongelman. Ennen ensimmäistä hoitokertaa vaaditaan konsultaatiokäynti. Vaaleiden karvojen hoitoihin lisätään listahintaan vahaus/sokerointi ainekuluja alueen laajuudesta riippuen.
Kasvot-pieni alue 49 €
Kasvot-iso alue/kaula/niska 69 €
Kaula ja niska 99 €
Kainalot tai bikinilinjat
(laajempi bikini eli stringi/brassi 119€)
99 €
Kainalot ja bikinilinja
(laajempi bikini eli stringi/brassi + 20 €)
165 €
Käsivarret (olkapää-ranne) 165 €
Käsivarret ja kainalot 235 €
Sääret/reidet/rintakehä tai selkä 179 €
Sääret ja reidet 320 €
Sääret, reidet ja bikini (laajempi bikini eli stringi/brassi + 20 €) 390 €
Selkä ja rintakehä 320 €

Kestopigmentointi

Kestopigmentointi on tatuoinnin kaltainen tekniikka, mutta tulos ei ole ikuinen, vaan väri hiipuu pois vähitellen 2-6 vuodessa. Meillä tehdään pigmentointi turvallisilla hypoallergisilla SWISS COLOR® -pigmenteillä. Swiss Color® -pigmentit ovat ECHAn vaatimuksen mukaiset ja täyttävät REACH-asetuksen joka astu voimaan 1/2022.

Haluttu alue pigmentoidaan yleensa 2 kertaa 1-2 kk sisällä, jolla varmistetaan kestävä ja tasainen tulos. Hoidon jälkeen iho voi hilseillä ja punoittaa. Turvotusta ja lievää rupeentumista voi esiintyä muutaman päivän ajan. Pigmentoitua aluetta hoidetaan kotona annetuilla ohjeilla 5 vuorokauden ajan, jolloin on myös vältettävä saunaa, uimista, aurinkoa, hikoilua ja meikkaamista.

Kestopigmentointimallit ja -sävyt suunnitellaan jokaiselle yksilöllisesti. Käsittely on lähes kivutonta, sillä pigmentoitavalle alueelle levitetään puudutusainetta käsittelyn ajan. Hinnat sisältävät kaksi käsittelykertaa.

Kulmakarvojen kestopigmentointi:  420 €
Silmänrajausten kestopigmentointi:

Ylärajaus: 340€
+ alarajaus 50 €

Vanhojen pigmentointien vahvistus/korjaus: alk. 180€