Kosmetologipalvelut Hinnasto

58 8-

 Kasvohoidot

Kuvaus Kesto Hinta
Denova Pro on farmaseuttien kehittelemä Puolalainen ammattikosmetiikkasarja, joka perustuu luonnollisiin ainesosiin ja se sopii hyvin myös herkkäihoisille.
Ihonpuhdistus (manuaalinen- ja/tai ultraäänipuhdistus)
sis. alkupuhdistus, kuorinta, syväpuhdistus, seerumi, naamio ja loppuvoide
60 min 70-75€
Nuoriso kasvohoito (10-20-vuotiaille)
sis. alkupuhdistus, kuorinta, syväpuhdistus, naamio ja loppuvoide
+ kasvo-decolleté hieronta 15 €
60 min 58 €
Ihonpuhdistus kasvo-decolté hieronnalla
sis. alkupuhdistus, kuorinta, manuaalinen- ja/tai ultraäänipuhdistus, seerumin imeytys, kasvo-decolté hieronta, naamio ja loppuvoide.
75-90 min 85-90 €
Denova Pro hemmotteluhoito
sis. alkupuhdistus, kuorinta, kasvo-decolté hieronta, seerumin imeytys, naamio ja loppuvoide. Tuotteet valitaan ihon tarpeiden mukaan.
60 min 75 €
Bruno Vassari on espanjalainen ammattikosmetiikkasarja, joka tarjoaa tehokkaita ja hemmottelevia kasvohoitoja
Lab Booster – kasvohoito
Rauhoittava/ kosteuttava/ ravitseva/ kiinteyttävä/ puhdistava. Sovelletaan ihon tarpeiden mukaan. Sopii kaikille. sis. alkupuhdistuksen, entsyymaattisen kuorinnan, kasvo-decolté hieronnan, sinulle sopivan tehotiivistecoctailin imeytyksen, kuitunaamion ja loppuseerumit ja voiteet.
75 min 85 €
Bielenda Professional on puolalainen ammattikosmetiikkasarja joka on saanut inspiraationsa luonnon ainesosista ja tehokkaista hoitomenetelmistä.
Bielenda SOS-couperosaihonhoito – herkälle, punoittavalle iholle, jossa laajentuneita pintaverisuonia.
Vahvistava ja rauhoittava kasvohoito couperosaiholle. Sis. alkupuhdistuksen, entsyymikuorinnan, kasvo hieronnan vahvistavalla voide naamiolla, seerumin imeytyksen, viilentävän merilevänaamion ja loppuvoiteen.
75 min 85 €
UUTTA! Bielenda X-FOLIATE erikoishappohoito- tehokas hoito jossa pystytään huomioimaan ihon eri
ongelmat ja tarpeet. Voidaan hoitaa pigmenttimuutoksia, aknea, couperoosaa ja/tai ikääntynyttä ihoa.
Sis. alkupuhdistuksen, esikuorinnan, hapotuksen, neutraloinnin ja rauhoittavan naamion sekä voiteen. + kasvo-deoletté hieronta 15 €
Suositellaan 4-6 kerran sarjana jolloin lopullisesta hinnasta saa -20%. 
45 min 79 €
Bielenda Power of Nature kasvohoito – elottomalle, epätasaiselle ja epäpuhtaalle aikuiselle iholle (25+), kirkastamaan, puhdistamaan ja tasoittamaan ihoa.
Koe iholla luonnon parantava voima, Etanauutteen uudistava vaikutus, sekä aktiivihiilen ja magneettirakeiden puhdistava ja kirkastava teho. Sis. alkupuhdistuksen, kolmitehoisen magneettikuorinnan,  etanaseerumin imeytyksen, aktiivihiili-merilevänaamion, kasvo-decolté hieronnan uudistavalla ja ravitsevalla voidenaamiolla ja loppuvoiteet.
+ ihonpuhistus 5 – 10 €
90 min 92 €
Bielenda Total Lifting PPV+  – ikääntyvälle ja kuivalle iholle, sopii myös herkälle iholle.
Kokonaisvaltainen kasvojen kohotus jossa peptidit aktivoi, ravitsee, silottaa ja napakoittaa ihoa.  Sis.  alkupuhdistuksen, vaahtoavan entsyymikuorinnan, kasvo decolté´hieronnan, seerumin imeyttämisen, kaksi vaiheisen naamion ja loppuvoiteen.
75-90 min 89 €
Bielenda Diamond Lifting
Timanttikasvohoito aikuiselle 40+ iholle. Kiinteyttää, siloittaa, kirkastaa ja kosteuttaa. Tuotteet sisältävät luonnosta saatavaa jalokivimineraalia, timanttia. Sopii myös tuhkimohoidoksi ennen juhlia. Sis. alkupuhdistuksen, kuorinnan, seerumin imeytyksen, kasvo-decolté hieronnan, merilevä-timanttinaamion, kohottavan iholle jätettävän timanttivoidenaamion ja loppuvoiteet.
75-90 min 89 €
Bielenda Microbiome Pro Care – herkälle ongelmaiholle. Tasapainottava ja suojaava kasvohoito joka vahvistaa ihon hyvää bakteeriflooraa pro- ja preebioottien avulla. Sis. alkupuhdistuksen, entsymaattisen vaahtokuorinnan, tehotiivisteen, hieronnan voidenaamiolla, merilevänaamion ja loppuvoiteet. +ihonpuhdistus 5 € 75 min 89 €
Bielenda Derma Stamp Pen – mikroneulaus
(Sis. alkupuhdistus, kuorinta, mikroneulaus laitteella+seerumi, naamio ja voide. Hoidossa käsitellään kasvot ja kaula. Hoito kiinteyttää, korjaa ja aktivoi ihon kollageenisynteesiä. Uudistaa ja vahvistaa ihoa, vaalentaa pigmenttimuutoksia ihossa sekä tasoittaa juonteita ja arpia.). + kasvo-decolleté hieronta 15 €
60 min 130 €
Ihoa voi kiinteyttää ja kirkastaa valoimpulssilla.
Anti-age kasvohoito valoimpulssilla
Viiden kerran sarjahoidossa 5.kerta ilmainen
60 min 122 €
Näkyviä tuloksia saadaan jo ensimmäisellä hoitokerralla. Valoimpulssilaitteella tehtävä kasvohoito vaikuttaa ihon koostumukseen ja ryppyihin aktivoimalla fibroblasteja, jotka saavat aikaan korjaavan, nostavan ja kiinteyttävän vaikutuksen. 2-3 viikon välein annettuna 5 hoitokertaa tasoittaa ihon väriä (vaalentaa pigmenttiläiskiä ja rauhoittaa couperoosaa), supistaa huokosia ja siloittaa ihoa. Sis. kuorinnan, naamion ja loppuvoiteet.
+ kasvo-decolleté hieronta 15 €

Vartalohoidot

Kuvaus Hinta
Selän ihonpuhdistus 45min 50 €

Ripset ja kulmat

Kuvaus Hinta
Ripsien ja kulmien kestovärjäys (sis. muotoilun pinsetillä tai vahalla)
Huom! Tehdään vain kasvohoidon yhteydessä
K-16
22 €
Ripset tai kulmat (sis. muotoilun)
Huom! Tehdään vain kasvohoidon yhteydessä
K-16
15 €
Kulmien muotoilu vahalla
Huom! Tehdään vain kasvohoidon yhteydessä
10 €
Ripsipermanentti tai ripsien kestotaivutus (sis värjäyksen)
+ kulmien muotoilu ja värjäys: 10 €
K-16
79 €

EFB beauté- valoimpulssihoidot

Kuvaus Hinta
Valoimpulssilla pystymme häivyttämään auringosta ja ikääntymisestä johtuvia pigmenttihäiriöitä ja maksaläiskiä, jo yhdellä hoitokerralla. Hoitokertoja tarvitaan maksimissaan 2-3, riippuen hoidettavan alueen koosta. Valoimpulssi on myös tehokas ja hellävarainen tapa tasoittaa punaisuutta ja pintaverisuonia/couperoosa. (näiden hoitamiseen voidaan tarvita useampi kerta kun 2-3).
Pigmenttiläiskät tai pintaverisuonet/couperoosa 50-150 €
Valoimpulssia voidaan myös käyttää tummien ja vaaleiden(ei haituvat) ihokarvojen pysyvään poistoon. Valon tuottama lämpöenergia tuhoaa karvatupen ihokarvan aktiivisessa kasvuvaiheessa. Kun ihokarvatuppi on tuhottu, ihokarva ei kasva enää takaisin.
Kasvot-pieni alue 49 €
5 kerran sarja 196 €
Kasvot-iso alue 69 €
5 kerran sarja 276 €
Kainalot/bikinilinjat/päänahka 99 €
5 kerran sarja 396 €
Käsivarret.   Kainalot ja bikinilinjat. 165 €
5 kerran sarja 660 €
Sääret tai reidet 179 €
5 kerran sarja 716 €
Rintakehä tai selkä 179 €
5 kerran sarja 716 €

Kestopigmentointi

Kestopigmentointi on tatuoinnin kaltainen tekniikka, mutta tulos ei ole ikuinen, vaan väri hiipuu pois vähitellen 2-6 vuodessa. Pigmentoitavat alueet ovat kulmakarvat, silmien rajaukset ja huulten rajat.

Haluttu alue pigmentoidaan yleensa 2 kertaa 1-2 kk sisällä, jolla varmistetaan kestävä ja tasainen tulos. Hoidon jälkeen iho voi hilseillä ja punoittaa. Turvotusta ja lievää rupeentumista voi esiintyä muutaman päivän ajan. Pigmentoitua aluetta hoidetaan kotona annetuilla aineilla ja ohjeilla 5 vuorokauden ajan, jolloin on myös vältettävä saunaa, uimista, aurinkoa, hikoilua ja meikkaamista.

Kestopigmentointimallit ja -sävyt suunnitellaan jokaiselle yksilöllisesti. Käsittely on lähes kivutonta, sillä pigmentoitavalle alueelle levitetään puudutusainetta käsittelyn ajan.

Kulmakarvojen kestopigmentointi:

1. pigmentointikerta: 300€
2. pigmentointikerta: 120€
( mahdolliset lisäkerrat á 50€ )

Silmänrajausten kestopigmentointi:

1. pigmentointikerta: 280€
2. pigmentointikerta: 100€
( mahdolliset lisäkerrat á 50€ )

Sekä kulmakarvojen, että silmänrajausten kestopigmentointi samalla käynnillä: 680€

Vanhojen pigmentointien vahvistus/korjaus: alk. 150€